Lahden pyöräilijät banneri

Kilpailuilmoittautumiset 2018

2. huhtikuuta 2013

Kilpailukausi 2018 on alkanut. Ilmoittautumiset Suomen Pyöräilyunionin alaisiin cup-kilpailuihin tehdään kootusti seuran kautta.

Ilmoittautuminen kaudella 2018 sekä maantie- että maastokilpailuihin tehdään Seuramapin kautta. Eli kirjaudu omilla tunnuksilla seuramappiin ja ilmoittaudu tapahtumaan. Mikäli sinulla kysymyksiä ole yhteydessä Teroon, Mikaan tai Nikoon.

Linkki seuramappiin: https://www.seuramappi.fi/lapy/

HUOM! Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 3 päivää ja maastokisoihin 7 päivää ennen virallista ilmoittaumispäivää! Muista myös ilmoittaa luokka/matka! Ole ajoissa etenkin SM-kilpailuiden osalta, joissa ennakkoilmoittautumiset on tehtävä jo 2 viikkoa ennen kilpailua!

Seura hoitaa osallistumisen max. viiteen kilpailuun / jäsen, XCO- ja XCM- cupin täysimatkat.


Aja kovempaa!

20. maaliskuuta 2013

Yhteistyökumppanimme Fitra julkaisee toukokuussa Aja Kovempaa! Maantiepyöräilijän käsikirjan, jossa mm. Jussi Veikkanen kertoo omista kokemuksistaan ja antaa näkemystä harjoitteluun. Jäsenillämme on mahdollisuus hankkia kirja edulliseen jäsenhintaan. Lisätietoa: www.ajakovempaa.fi. Kyselyt ja tilaukset P10EsJK%`/]}IL+x6N.\Var@O]#[9m{?03&jEoLnC8yZz7rG4V{}5


Wattbike Cup 3/4 2.3.2013, Imatra 10km

13. maaliskuuta 2013

Neljän osakilpailun Wattbike Cup on tänä vuonna järjestetty niin, että alkutalven kahta neljän kilometrin kilpailua seuraa kaksi kymmenkilometristä. Molemmilla matkoilla jälkimmäinen tapahtuma on myös samalla sen matkan SM-kilpailu. Lauantaina 2.3. ajettiin tämän talven ensimmäinen kympin kilpailu, ja eihän sieltä voinut olla pois. Viime vuonna ajamani kympin kisan jälkeen totesin, ettei tuota ole mahdollista ajaa ilman kunnollista ilmanvaihtoa, eikä tämän vuoden kympeille ollut tarkoitus osallistua. Vaan enpä sitten malttanut olla ajamattakaan.


Kevätkokous ja www-sivut

14. helmikuuta 2013

Seuramme ww-sivu projekti etenee myöskin ja tämän hetkistä statusta voitte käydä katsomassa osoitteessa:
c5.lahdenpyorailijat.fi
Antti Peltonen / Luoto Design on suunnitellut ulkoasun ja tähän osuuteen tulee vielä muutoksia.
Tommi Saari on opiskelujen ohessa tehnyt sivustoa + Jussi Nummikko on työnsä (ja työnantajansa tuella) ohessa mahdollistanut web-palvelut meille ja kiitos heille tästä!

Nyt olisi tärkeää saada teidän ideoita mitä haluatte tuolla sivustolla olevan ja tietenkin kommentteja nykyisestä:

  • Pidätkö - jos et mitä pitäisi olla toisin
  • Onko selkeä - onko jotain vaikeaa löytää
  • Mitä tietoa puuttuu
  • Muita ideoita

Kaikki palaute on tervetullutta. Ja tietenkin jos jollain teillä on vanhaa LaPy-materiaalia niin sitä otetaan ilman muuta vastaan. Sekä myös jos haluatte esimerkiksi tuottaa jotain sisältöä tuonne niin sana on vapaa.

terveisin,
LaPy:n puolesta, Niko Vironen 


Wattbike Cup 2/4 19.1.2013, 4km (SM)

1. helmikuuta 2013

Hallikausi tuli puoleen väliin, kun saatiin Wattbiken toinen osakilpailu nautiskeltua läpi. Pyöräliike Lundberg Keravalla tarjosi jälleen tilojaan kilpailukäyttöön viime vuoden tapaan, jolloin kokeilin Wattbikeä ensimmäisen kerran. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, koska aiemmin tänä talvena Liikuntamyllyssä pidetyssä osakilpailussa Samuel Halme pisteli melko ilmiöimäisellä ~4:27 ajalla voittoon minun jäädessä ~4:35:een. Myllyssä ajoin kuitenkin ensimmäistä kertaa enemmän samanlaisissa olosuhteissa kuin missä olen tottunut harjoittelemeen (tuuletus), ja huomasin että Wattbike näytti jonkin verran enemmän tehoa kuin omat tehomittarini. Tiesin että voisin Myllyn ajasta vielä parantaa hyvällä vauhdinjaolla ja sopivalla valmistautumisella, mutta jos Samuel myös alkaisi parantamaan, niin en kyllä siihen vauhtiin pystyisi enää tarjoamaan vastusta.


RSS-kuvake