Lahden pyöräilijät banneri

SM Omnium 15.-16.6.2013

16. kesäkuuta 2013

LaPyn uusi ratatiimi pistetiin tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa kunnolla koetukselle Helsingin Olympiavelodromilla järjestetyissä omniumin SM kisoissa. Miesten kilpailuun oli ilmoittautunut kokonaista 13 kilpailijaa, mutta joukossa oli oletettavasti kyllä ainakin allekirjoittaneelle ihan riittävän kovia vastakilpailijoita pienestä osallistujamäärästä huolimatta. Vanha velodromi olla jötköttää Käpylässä since 1950 tai jotain, ja ei ehkä ihan vastaa enää sitä mitä ratapyöräily nykyään on, kun nykytyylisten säältä suojattujen parkettipintojen sijasta ajetaan edelleen ulkona pikkuhiljaa reikiintyvällä pomppuisella betonilla. Edes kesällä ei koskaan tiedä kovin varmasti, onko kisat vai ei, koska sateella pinta on liian liukas ajettavaksi. Nyt kävi tuuri kun säät sallivat ajamisen. Mitä nyt pieni vastatuuli kiusasi välillä vähän yhdellä suoralla. Jotkut eivät enää täällä halua radan huonon kunnon takia ajaakaan, mutta kyllä se ajopaikkana pitää vielä ratapyöräilyä harrastuksena elossa, kun ei parempaakaan ole. Ainakin minulle.


Porvoon Ajot 2013

10. kesäkuuta 2013

Porvoon Ajot 9.6.2013


Lahden Pyöräilijät lähtivät Suomen maineikkaampaan maantiekisaan kahden kapteenin taktiikalla. Jussi ja Juho ottivat totutusti kapteenin roolit ja itse toimin apukuskina/kirimiehenä. Skenaario, että kisa päättyisi massakiriin tai itse olisin samaan aikaan kärjen kanssa loppusuoralla oli jo ennen kisaa melko olematon. Näin siis selkeänä taktiikkana oli, että koetetaan päästä irtiottoihin ja mieluiten sellaiseen, jossa TWD-Länkenin miehiä olisi mukana. Silloin onnistumisen mahdolisuudet olisivat suurimmat. Olihan heidän joukkueessa ajamassa muuan Ranskassa asuva lahtelainen


Tarmo maantie 26.5.2013

27. toukokuuta 2013

Jos Suomessa haluaa maantien yhteislähtöjä ahkerasti ajaa, niin kannattaa varautua käymään Porissa. Siellä on jatkuvasti jotain. Tällä kertaa Porin Tarmon järkkäämät maantiekisat. Nämä olivat kolmannet kisat sillä seudulla tänä vuonna. Homma hoitui järjestäjiltä hyvällä otteella, sää oli miellyttävä (aurinkoa ja >8m/s tuulta aukeilla) ja viivallekin oli tullut jonkin verran porukkaa. Reitti oli edellisiltä vuosilta tuttu ~22km kierros, joka ei pahemmin nousuja sisällä, mutta sopivan voimakas tuuli rannikon läheisyydessä voi silti saada ajamisen mukavan haastavaksi, niin kuin kävi nyt. Parilla edellisellä vuodella ei olekaan tainnut ihan tällaista olla, kun samaa reittiä olen kiertänyt. Itse asiassa pari vuotta sitten ajoin ensimmäisen fillarikisanikin tällä reitillä. Hauskaa ja jännää se oli heti vaikka keskityinkin silloin lähinnä vain porukassa ajelemiseen. Koukussa olin silti heti.


Kilpailuilmoittautumiset 2018

2. huhtikuuta 2013

Kilpailukausi 2018 on alkanut. Ilmoittautumiset Suomen Pyöräilyunionin alaisiin cup-kilpailuihin tehdään kootusti seuran kautta.

Ilmoittautuminen kaudella 2018 sekä maantie- että maastokilpailuihin tehdään Seuramapin kautta. Eli kirjaudu omilla tunnuksilla seuramappiin ja ilmoittaudu tapahtumaan. Mikäli sinulla kysymyksiä ole yhteydessä Teroon, Mikaan tai Nikoon.

Linkki seuramappiin: https://www.seuramappi.fi/lapy/

HUOM! Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 3 päivää ja maastokisoihin 7 päivää ennen virallista ilmoittaumispäivää! Muista myös ilmoittaa luokka/matka! Ole ajoissa etenkin SM-kilpailuiden osalta, joissa ennakkoilmoittautumiset on tehtävä jo 2 viikkoa ennen kilpailua!

Seura hoitaa osallistumisen max. viiteen kilpailuun / jäsen, XCO- ja XCM- cupin täysimatkat.


Ajoasut tilaukseen!

20. maaliskuuta 2013

Lahden Pyöräiljöiden ajoasutilaus lähtee toimittajalle viikon 11 lopussa. Toimi välittömästi, mikäli haluat ajoasusi heti kauden alkuun.


RSS-kuvake