Lahden Pyöräilijät

Lahden Pyöräilijät on ylpeästi Lahtelainen pyöräilyn erikoisseura, kuten nimikin jo sen kertoo. Lahden Pyöräilijät on perustettu vuonna 1928 ja on yksi vanhimpia suomalaisia pyöräilyseuroja. Lahden Pyöräilijöiden aktiivitoiminta on käynnistetty uudelle vuoden 2012 lopussa useiden Lahtelaisten pyöräilyaktiivien toimesta. Haluamme edistää sekä Lahtelaista, että valtakunnallista pyöräilykulttuuria oman toimintamme ja jäsentemme kautta. Pääpaino on maantie- ja maastopyöräilyssä, mutta jäsentemme parista löytyy harrastajia myös rata, cyclocross, bmx ja alamäkipyöräilyssä. Tarjoamme jäsenillemme puitteet yhdessä harrastamiseen sekä myös mahdollisuuden kilpailutoimintaan. Jäsenemme osallistuvat aktiivisesti Suomen Pyöräilyunionin cup-kilpailuihin sekä kuntotapahtumiin ja tätä kautta uusien harrastajien on mahdollista päästä eteenpäin harrastuksessaan. 

Tarjoamme yhteistyökumppaneiden kautta erilaisia jäsenetuja ja tarjoukseia jäsenillemme. Lisäksi järjestämme erilaisia yhteistapahtumia ympäri vuoden.

Lahden Pyöräilijät on Suomen Pyöräilyunionin (SPU - www.pyoraily.fi) sekä  Päijät Hämeen Liikunta ja Urheilu (PHLU - www.phlu.fi) jäsenseura.

Säännöt

Katso alkuperäiset säännöt vuodelta 1928